DRIFT brengt debuutsingle uit

08.04.2020 #nieuwe release

Met de release van April Dancer brengt de band DRIFT haar debuutsingle uit. Het nummer is opgenomen in Leeuwarden en Grou, en op die laatste lokatie verzorgde Karel Post in Mixroom One, samen met de band, de productie. April Dancer is een sfeervol midtempo liedje, vriendelijk van toon maar met een donker thema: seksueel misbruik. Aktueel in deze dagen van #metoo.

DRIFT is een klassieke viermansformatie, die zich toelegt op ambachtelijke rockmuziek. Zacht als het kan, hard als het moet. Eigen nummers, met invloeden uit de Britse beat en Amerikaanse roots. Spelplezier en samenzang maken van DRIFT een bijzondere band!

Drift bestaat uit:
Hans van der Iest- drums, zang
Maarten Bruining- bas
Gerco van Beek- gitaar, zang
Eric Ennema- zang, gitaar

April Dancer is vanaf nu te beluisteren op alle streamingdiensten.

Drift
Drift