Friese Lente magazine brengt Friese popcultuur in woord en beeld

07.04.2020 #friese lente #magazine

Vlak voordat de corona-crisis toesloeg was er tijdens Friese Lente de presentatie van het Friese Lente magazine. Door de redactie van 3voor12/friesland geschreven en fraai vormgegeven door de Cowboy Killers, geeft het gratis blad een mooi inzicht in wat er de afgelopen tijd binnen de Friese popcultuur aan de hand was en wie daar zijn of haar kop boven het maaiveld stak. Met artikelen over The Homesick, Meindert Talma, Magnificence, Esther de Jong, Seewolf en vele anderen wordt 32 pagina’s leesvoer geboden over de Friese pop en alles wat daar mee samenhangt. Wie interesse heeft kan er gewoon gratis een exemplaar afhalen bij het kantoor van Friesland Pop (Achter de Hoven 21, Leeuwarden), of als je wat verder weg woont, sturen we je gewoon een exemplaar toe.