Videoprijs voor Pascal Plantinga

06.04.2020

Slecht en goed nieuws voor oud-Leeuwarder Pascal Plantinga: de promo-optredens in Berlijn voor zijn nieuwe album ‘Blind On Bikini’  zijn geannuleerd. Het album werd ook in Berlijn opgenomen en uitgebracht op het fameuze Ata-Tak label, bekend van Neue Welle grootheden Der Plan en Pyrolator.

Aan de andere kant heeft de clip voor zijn single ‘Have You Ever Had Dinner With A Nobel Peace Prize Winner?’ de prijs van Best Special Stuff gewonnen bij het Music Video Underground Festival in Parijs. De uitreiking hiervoor staat op de rol voor september aan de Champs Elysees, maar goed, dat moeten we eerst nog maar rustig afwachten. Vooreerst alvast gefeliciteerd Pascal!

Check de clip: https://www.youtube.com/watch?v=jienjhipZbU

Still uit ‘Have You Ever Had Dinner With A Nobel Peace Prize Winner?’