Sa Fier fan Hûs: eerste samenwerking bekend!

24.05.2020 ##evva #sa fier fan hûs #studio edward kobus

Het video-project Sa Fier fan Hûs heeft tijdelijk een andere insteek gekregen; we werken nu vanuit huis en met animatoren! In plaats van één of twee video’s te kunnen ondersteunen Hebben we inmiddels 4 toezeggingen gedaan en zijn er connecties gemaakt tussen de makers: de animatoren en de acts/muzikanten. Aangezien animatie een tijdrovende manier van werken kan zijn zullen de meeste video’s in of na de zomer in première gaan.

De eerste samenwerking gaat zijn tussen tekenaar en animator Edward Kobus en de sfeervolle en intense indiepop van Evva.

 

Studio Edward Kobus

Het werk van illustrator Edward Kobus is veelzijdig; soms realistisch en precies; dan weer dromerig en fantasierijk. De verbeelding van een wereld; met daarin ruimte voor droombeelden en natuurlijke elementen; en hoe mensen zich daarbinnen manifesteren. Wat de vertaling gaat zijn naar de muziek van Evva en hoe Friesland als decor terug te zien zal zijn in de video laten we nog even open. Je kunt werk van Edward bekijken op http://www.edwardkobus.eu/, waaronder de prachtige Leeuwarden Escher-tekening uit 2018.

 

Evva

Het duo Evva laveert tussen lichtheid van Air, de intensiteit van Massive Attack en geeft er een eigen melodieuze draai aan. De band is geselecteerd voor de Popronde en met een nieuwe EP in aantocht is het een prima tijdstip om de samenwerking aan te gaan om één van de nieuwe tracks van een mooi beeldverhaal te voorzien. Alles over Evva kun je hier vinden: https://www.evvamusic.nl/

De komende weken worden er meer samenwerkingen uitgelicht!

instagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagram