Sa Fier fan Hûs: tweede samenwerking bekend!

08.06.2020 #Alex #sa fier fan hûs

Het video-project Sa Fier fan Hûs heeft tijdelijk een andere insteek gekregen; we werken nu vanuit huis en met animatoren! In plaats van één of twee video’s te kunnen ondersteunen Hebben we inmiddels 4 toezeggingen gedaan en zijn er connecties gemaakt tussen de makers: de animatoren en de acts/muzikanten. Aangezien animatie een tijdrovende manier van werken kan zijn zullen de meeste video’s in of na de zomer in première gaan.

De tweede samenwerking gaat zijn tussen tekenaar en animator Mick Oldenburg en de gevarieerde urban-sounds van storyteller Alex.

 

Over Alex:

De muzikale weg die Alex aflegt verandert af en toe van baan. Wat begon als reality rap veranderde in de loop der jaren meer naar muzikale storytelling waarin zang de laatste jaren meer heerst in zijn nummers. Alex maakt een transformatie als persoon en dat zie je ook terug in zijn muziek. Het is volwassener en je merkt dat hij steeds meer zijn eigen stijl aan het ontwikkelen is.Vorig jaar schopte Alex het tot de halve finales van de Grote Prijs van Nederland. Dit jaar gaat hij de strijd weer aan en is hij vastberaden om de eindfinale te halen. Zo nu en dan komen er ook experimentele samenwerkingen met andere artiesten waaronder Dj Nylez en Ceezy UR. De videoclip is in de maak en zal binnenkort overal te zien zijn. Volg Alex op Instagram: https://www.instagram.com/alex_karakhanian

 

Over Mick Oldenburg:

Als animator maakt Mick zowel artistieke werken als professionele uitleg-animaties voor bedrijven. In een handgetekende stijl probeert hij in zijn animaties meeslepende verhalen te vertellen. Afgelopen April studeerde hij af aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Je kunt het werk van Mick bekijken op http://www.mickoldenburg.nl, waaronder een geanimeerde muziekvideo die hij recentelijk heeft gemaakt. Met Friesland als decor gaat hij nu de muziek van Alex Karakhanian vertalen naar een tof geanimeerd verhaal en laat hij zijn creativiteit wederom op de vrije loop gaan. Volgens Mick zijn er geen limieten op wat er met animatie te verbeelden is. Sky is de limyt!

 

Alex

instagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagram