Premiere clip Alex, geanimeerd door Mick Oldenburg

22.07.2020 #Alex #Mick Oldenburg #sa fier fan hûs

De eerste clip van het Corona-proof clipproject is klaar en we delen deze graag met jullie! Een ideale vette zomertrack waarin het draait om het ‘complete niks doen’. De video is gemaakt door Mick Oldenburg die de afgelopen weken zijn best heeft gedaan om de track naar een mooi beeldverhaal te vertalen: “In een handgetekende stijl vertel ik een kort verhaal dat inspeelt op het thema. Een avontuurlijke zoektocht naar wat écht niets doen betekent!”

 

De ultieme zomervibes-plaat, een ‘banger’ met als thema: het ultieme NIETS doen!

 

Alex: ‘We hebben allemaal wel eens van die momenten dat we nergens zin in hebben. “Today I aint gonna do shit” is de anthem voor zo een moment!’ De song is een samenwerking met producer Nylez en rapper Ceezy UR.

Bekijk de video HIER of klik op de afbeelding!

 

Deze eerste geanimeerde Sa Fier Fan Hûs-clip is een initiatief van Friesland Pop en is mede tot stand gekomen met de steun van Gemeente Heerenveen.

De track kan je beluisteren via Spotify en de facebookpagina van Alex vind je hier!