Muzikant en theatermaker Blondeau roept hulp in!

28.08.2020 #blondeau #crowdfunding

Blondeau, een interessante -voor sommigen nieuwe- naam uit Leeuwarden heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een EP met drie enerverende songs.

De plannen om deze songs filmisch vast te leggen in een drieluik (3 video’s die gezamenlijk één geheel vormen) zijn gemaakt en uitgewerkt; en zien er veelbelovend uit.

Helaas is het een pittige tijd voor bijna iedereen in deze Corona-periode; dus is er gekozen om met crowdfunding dit werk te gaan realiseren. En we zijn er tenslotte om elkaar een beetje te helpen; dus.. kun je een  bedragje missen? Of wil je meespelen in de eerste video? Check hier de crowdfund-pagina en help mee!

 

 

instagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagram