Samenwerking Noorwegen-Friesland levert vette track op!

02.10.2020 #feral tides #stage europe network #way down the rainbow

In maart, tijdens de Friese Lente, kwamen dankzij het uitwisselingstraject Stage Europe Network twee bands samen om muziek te maken, op te treden en informeel kennis uit te wisselen. Helaas viel midden in die week de beslissing tot de landelijke lock-down; waardoor de optredens (en de hele Friese Lente-week) abrupt werd afgekapt. Gelukkig gooiden Feral Tides (Friesland) en Way Down The Rainbow (Noorwegen) alle positieve energie in een studio-opname; en werd er uiteindelijk een vette track opgenomen in de studio/ruimtes van Hotwiel en Studio Hitfabryk.

De track is nu online te beluisteren en te bekijken op verschillende platformen. Had je ooit een ode aan een ‘jas’ willen horen: this is it!

 

Deze Stage Europe Network ontmoeting is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds