Muziek voor de ziel: een avond met YVI, Esther de Jong en Tolls

19.11.2020 ##corona #Esther de Jong #Tolls #Yvi

Drie Friese singer-songwriters slaan de handen ineen en gaan op pad door Friesland. De overeenkomsten tussen de drie zijn dat ze eigenzinnig, puur en oprecht zijn. Muziek voor de ziel in deze roerige tijden. De nummers van YVI en Esther de Jong worden met band uitgevoerd in een intieme setting. Tolls treedt alleen op.

Alle drie timmeren hard aan de weg. De plaat van Tolls is in 2018 verschenen via Revanche Records. YVI (Revanche Records) en Esther de Jong (Excelsior Recordings) hebben in juni een EP uitgebracht die door de Corona crisis alleen via een streaming optreden gepresenteerd kon worden. Dit najaar mag er gelukkig weer voor publiek worden opgetreden. YVI: ‘Dat wordt hoog tijd, want de energie die wij allen in nieuwe muziek hebben gestoken moet er hoognodig uit op een podium voor publiek’.

21-11 Lewinski, Sneek
27-11 Iduna, Drachten
11-12 Koornbeurs, Franeker (solo)

In verband met de Corona maatregelen zijn er slechts 30 bezoekers per optreden toegestaan. Deze tour is mede mogelijk gemaakt door Friesland Pop.