Verslag Sunday Sessions in Theater de Bres

03.11.2020 ##corona #coaching #sundaysessions

Afgelopen zondag 1 november organiseerde Friesland Pop weer een editie van haar Sunday Sessions; een talentontwikkelingsproject waarin acts 1-op-1 persoonlijk advies en coaching ontvangen op basis van hun optreden, repertoire en interesses.

In aangepaste vorm en met de huidige maatregelen in acht nemend, kregen de twee deelnemende jonge acts, Kater en de Koffie en Rommy Gabay in Theater de Bres ieder een sessie van Artist Branding en Social media coach Melanie Esther, die nauw samenwerkt met o.a. Blanks en Typhoon. Na deze coaching sessies volgenden de live-sets van ca. 30 minuten, waarna de twee acts lang en inhoudelijk feedback kregen op hun composities, songteksten, speelvaardigheid en podiumpresentatie.

 

Dina Popma (componist, zangeres, tekstschrijver, bandleider) en Patrick Schaafstal (muzikant, producer en muziekdocent) gaven naast feedback ook antwoorden op gerichte vragen over het ‘muzikantenschap’ en promotie/presentatie-zaken. De live-sessies zijn ook gefilmd en zullen binnenkort online te zien zijn.

De Sunday Sessions werden door de twee acts als zeer leerzaam en waardevol ervaren; en helpt de talentvolle muzikanten in hun zoektocht naar een sterkere eigen identiteit en ‘unique selling point’ als artiest . Friesland Pop hoopt dan ook in de toekomst vaker Sunday Sessions aan te kunnen bieden.

FotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslagFotoverslag