Pilot-project krijgt vervolg: deelnemers gezocht!

19.02.2021 #homerecording #mindery

Het thuis-studioproject waar we in 2020 een start mee hebben gemaakt gaat een vervolg krijgen. Daarvoor kunnen muzikanten en geïnteresseerden zich melden bij Friesland Pop!

 

Wat was ook alweer het idee?

Begin 2020 zijn acht muzikanten met verschillende achtergronden gaan werken aan nieuw werk; min of meer gebaseerd op de aloude ‘kettingbrief’ methode: op basis van een demo of schets wordt het langs alle muzikanten gestuurd die er iets aan toe voegen tot er een compleet nummer is ontstaan. Uiteraard zal het in goed banen geleid worden door een arrangeur/producer die verantwoordelijk wordt voor het eindresultaat. Waar mogelijk leggen we verbindingen met andere disciplines, al blijft de kern het ‘muzikale experiment’. Hier lees je meer over de pilot; waar het nummer ‘Mindery’ uit voort is gekomen. Dit is tevens de naamgever geworden van dit (Corona-)project.

 

Meedoen?

Als je mee wilt doen vragen we een paar dingen:

  • je bent in staat om zelf thuis opnames te maken van je eigen toevoegingen/tracks,
  • je staat open voor nieuwe samenwerkingen en experimenteren
  • je kunt binnen afgesproken tijd werk aanleveren

Net als met Talenstages/optredens werken we met passende vergoedingen.

Voor meer info of bij interesse: mail naar titus@frieslandpop.nl!

instagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagraminstagram