Uitreiking van de Friese Popawards 2020: De Uitzending!

16.02.2021 #friese-popawards

Weet je nog? De uitreiking van de Friese Popawards 2020 in december? Nee? Nou, wij ook niet. ‘Dankzij’ de lockdown hebben we eind vorig jaar alle mooie plannen ter elfder ure moeten cancellen en gingen we zonder eindfeestje het oude jaar uit. Maar prijzen zullen we uitreiken, de hardwerkende muzikanten en makers verdienen juist nu alle waardering en aandacht!

Daarom worden op zaterdag 20 februari middels een speciale uitzending de prijzen alsnog uitgereikt! Tune-in om 20 uur stipt voor een programma met muziek, interviewtjes en uiteraard de uitreiking van de Friese Popprijs, de Beste Nieuwkomer en alle andere prijzen!

Speciaal voor ons én jullie zette Theater de Koornbeurs de deuren open zodat we  o.a. optredens van Amarens de Boer en Cloudsurfers hebben kunnen opnemen.

De link naar de uitzending kun je hier vinden, en tijdens de uitzending op deze pagina!