Animator gezocht voor nieuwe Sa Fier fan Hûs video!

22.04.2021 #animator #safierfanhus #videoclip

Animator gezocht!
Voor ons project Sa Fier fan Hûs zijn we (weer) op zoek naar een (startende) animator/illustrator die een video zou willen maken bij een reeds geselecteerde track. In samenwerking met de act Orange Effect werk je aan een beeldverhaal; met daarin veel creatieve vrijheid in stijl, storyline en uitvoering.  Je werkt met een planning van enkele maanden; de release van het nummer en video is gepland net na de zomer (in overleg). Uiteraard werken we met een plausibele vergoeding. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar titus@frieslandpop.nl; we vertellen je graag alle overige informatie!

Over Sa Fier
Het videoproject Sa Fier fan Hûs loopt reeds enkele jaren en is een vaste waarde geworden in de popcultuur in Friesland. Samen met ambitieuze acts en filmmakers zijn al meer dan 20 video’s gerealiseerd; waaronder Esther de Jong, BlackboxRed, Hilbrandt en Tolls. Door de Corona-crisis is de focus (tijdelijk) verlegd naar animatie en zijn er het afgelopen jaar al vier animatie-clips opgeleverd. Op het YouTube-kanaal van Friesland Pop staat een overzicht van alle video’s (https://www.youtube.com/playlist?list=PLYzT6mM8yJ-K5mvmxSBUl7lWR2Gqs7jc5)