Need to know? Ask a Pro! – Artist branding & social media

09.04.2021 #artist branding #popnieuws #workshop

Je schrijft liedjes, zit in een band of bent al aardig aan de weg aan het timmeren als artiest. Toch vind je het nog wel lastig om je eigen identiteit te benoemen: waarom maak jij wat je maakt? En wat is je verhaal? Als ambitieuze muzikant is het belangrijk om zeker te zijn van je identiteit als artiest en dit ook uit te dragen. Kortom: je doet aan Artist Branding! Als je eenmaal hebt uitgewerkt wat die identiteit inhoudt kan je nadenken over hoe je die aan je publiek wil laten zien. Wat doe je in je promotie? Welke social media passen bij jou en hoe vertel je jouw verhaal het beste in tekst en beeld?

In deze gratis online workshop ‘Hoe vind en vertel je jouw unieke verhaal als artiest?’ leer je alles over hoe jij als artiest je verhaal kan vertellen. Artist Branding & Social Media Coach Melanie Esther deelt haar kennis en ervaringen en beantwoord al je vragen. Dit doen we op onze vertrouwde manier: interactief en online. Met ruimte voor vragen en opmerkingen en met tips en oefeningen.

De host

Melanie Esther is Artist Branding en Social Media Coach: ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke Branding en Social Media strategie te komen. Vanuit het verhaal werkt ze vervolgens met de artiest o.a. aan releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. Ze heeft hiervoor de methode ‘Vind en Vertel’ ontwikkeld en met deze methode creëert ze coachingstrajecten voor artiesten, workshops en presentaties. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man’s Land.’

 

Wat en wanneer:

  • Online workshop #4: ‘Artist branding & social media’
  • Donderdagavond 22 april, 20:00 – 21:15 uur
  • Deelname is gratis, via online platform ZOOM
  • Toegangslink wordt per editie gemaild de dag van de workshop

 

Aanmelden doe je hier:

https://forms.gle/QUzWDSDh4XbnZXU49