Tweede voorronde Kleine Prijs van Fryslân in Theater de Koornbeurs

20.05.2021 #kleine prijs #koornbeurs #voorronde

De Kleine Prijs van Fryslân is een muzikale contest die georganiseerd wordt door Friesland Pop. Deze vindt plaats door heel Friesland met als doel om meer optreedmogelijkheden te creëren voor beginnende acts uit Friesland.
Deelnemers tweede voorronde:
• Juli
COBI
Tijdens deze tweede voorronde in Theater de Koornbeurs in Franeker zullen twee acts door gaan naar de halve finales. Naast alle acts die rechtstreeks doorgaan geeft Friesland Pop enkele wildcards weg. De voorrondes worden integraal gestreamd via internet. De act die de finale wint komt in aanmerking voor selectie voor het Hit The North traject, waarbij inbegrepen is optredens op Eurosonic/Noorderslag en Bevrijdingsfestival 2022. Ook wint de winnende act 1500 euro te besteden aan studiotijd.
Meer informatie is te vinden op: www.kleineprijsvanfryslan.nl
Deze voorronde is zondagavond vanaf 20:00 uur integraal te volgen via onze Facebookpagina: facebook.com/frieslandpop/