Nieuwe release Friese Vinyl Club: Pavel, de debuut EP van Laguna

28.07.2021 ##friesevinylclub ##fvc ##laguna ##vinyl

Op 10 september brengt de Friese act Laguna haar debuut EP Pavel uit bij de Friese Vinyl Club. Die avond presenteert ze de EP live in Neushoorn. Tickets zijn nu te koop op de website van Neushoorn.
Voor haar eerste project Pavel sloeg Laguna de handen ineen met filmmaker Jonathan Sipkema, met wie ze een film en audiovisuele show maakte. Pavel gaat over de betekenis van individualiteit. De drang naar eigenheid huist in ieder mens. Maar hoeveel grip heb je op je eigen vorming? En welk deel van jou wordt gevormd door factoren waar je zelf geen invloed op hebt?
Laguna is het nieuwe soloproject van Bente Hout. Met haar dreampopband Sväva nam ze deel aan Popronde Nederland, stond ze op ESNS en toerde ze in Engeland. Een soundtrack van de band was te horen in de populaire Netflix-serie 13 Reasons Why.
Friese Vinyl Club De Friese Vinyl Club draagt bij aan het versterken van het artistieke klimaat in Friesland door talentvolle en ambitieuze Friese acts te helpen met de realisatie, release en promotie van een exclusieve 12” vinyl. Bovendien biedt de FVC een platform voor Friese kunstenaars en vormgevers om het exclusieve artwork voor de platenhoezen te verzorgen. De Friese Vinyl Club is een initiatief van Popfabryk, Deepgrooves, Friesland Pop en Neushoorn. Deze plaat van Laguna is de vierde release in een reeks van vele. Support your local scene, word lid van de club en verzamel ze allemaal: http://www.friesevinylclub.nl

Video: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - HumanVideo: Laguna - Human

Video Credits:
Video: Jonathan Sipkema
Actress: Georgia Lyell Harbour

Song Credits:
Music & lyrics: Bente Hout
Production: Lake Woozoo
Co-production: Michelle Samba
Guitar: Berend Rombouts
Mix: Marcel Caron – Lake Woozoo
Master: Jeffrey de Gans – DaGoose Mastering