Tweede editie ST≥RT festival zaterdag 4 september

30.08.2021 #festival #neushoorn #popcultuur #Start

Samen met Popfabryk, Platform Popcultuur Fryslân, Podium Asteriks en Neushoorn organiseren we dit jaar de tweede editie van het ST≥RT festival, een gratis toegankelijk festival. ST≥RT festival trappen we het nieuwe popculturele seizoen in Leeuwarden af in Neushoorn.

Tijdens ST≥RT festival staan er, verdeeld over twee zalen, zullen talentvolle Friese zich presenteren aan het publiek. Onder de optredende artiesten singer-songwriter Amarens de Boer, hiphop van Krissie, respectivelijk winnaar van de Kleine Prijs voor Singer-songwriters en Bring it On in 2020. Het power rocktrio van Joey’s Midnight Club en garagepunk van Hands Off, respectivelijk halve finalist en finalist van de Kleine Prijs van Fryslan 2020. De avond wordt afgesloten door het psychedelische indierock kwartet Seewolf.

Het ST≥RT festival staat in het teken van samenwerking tussen de verschillende initiatieven in de stad. Onderling wordt er steeds meer samengewerkt en tijdens deze seizoenopening laten we dit ook graag aan het grote publiek zien.Komt allen naar Neushoorn, zaterdag 4 september en vier de opening van het nieuwe popculturele seizoen met ons (de toegang is gratis).

Tijdschema:
20:30 – 21:15 Joey’s Midnight Club (Grote Zaal)
21:20 – 21:50 Amarens de Boer (Arena)
21:55 – 22:25 Hands Off (Grote Zaal)
22:30 – 23:00 Krissie (Arena)
23:05 – 23:50 Seewolf (Grote Zaal)

* Vanwege de huidige maatregelen is het Asteriks Nachtprogramma gecanceld.

Het ST≥RT festival is een 1,5 meter zitconcert en testen voor toegang is hier niet van toepassing. De toegang is GRATIS.

 

𝘚𝘛≥𝘙𝘛 𝘧𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 het Prins Bernard Cultuurfonds.