Friesland Pop opent de deuren voor het wekelijkse spreekuur

14.10.2021 #friesland pop #spreekuur

Vanaf maandag 18 oktober staan de medewerkers van Friesland Pop twee keer per week voor je klaar en wel op maandag en woensdag. Je kunt vrijblijvend om persoonlijk advies vragen. Ben je benieuwd naar wat Friesland Pop is en voor je kan betekenen? Wil je een goed releaseplan maken, zoek je netwerk, marketingtips, strategisch advies, manieren om je muzikale projecten te financieren of connecties in Friesland of andere Provincies of steden? Kom dan gerust even bij ons binnenwandelen in ons kantoor, Achter de Hoven 21 (naast de Academie voor Popcultuur). Op maandag zitten wij van 11:00 uur tot 15:00 uur voor je klaar en op woensdag is ons spreekuur op afspraak; stuur een mail naar info@frieslandpop.nl om een afspraak te maken.

Friesland Pop organiseert regelmatig masterclasses, workshops en seminars waarin onderwerpen als studiotechniek, shows boeken, media, nieuwe muziek releasen, songwriting, rechten en management worden uitgelicht. Ook kun je vrijblijvend om persoonlijk advies vragen en bestaat in sommige gevallen de mogelijkheid om financiële ondersteuning aan te vragen op projectbasis. Lees meer over Friesland Pop op onze website of kom langs voor een goed gesprek met Sjouke, Titus, Desiré, Evelyn of Theo en een bakkie doen met ons tijdens het spreekuur!