Meld je nu aan voor Hit The North 2022!

18.10.2021 #coaching #ESNS #hitthenorth #ITGWO #KPvF21 #Popfabryk

Ben je klaar voor een professionele carrière in de muziek, een jaar lang coaching en wil je een netwerk ontwikkelen van vele professionals uit de industrie? Meld je dan nu aan voor Hit the North 2022!

Hit the North begeleidt artiesten uit Friesland, Drenthe en Groningen. Er is per provincie plek voor vier acts. Elke act werkt samen met een coach en heeft een werkbudget te realiseren. Dit werkbudget bestaat uit 1/3 eigen inleg en 2/3 inleg door de organisatie. Er kan gekozen worden tussen een eigen inleg van 750,- euro of 1000,- euro. De winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân, Moonloops, is sowieso verzekerd van deelname aan Hit The North 2022.

Na hoor je uiterlijk 23 november van jouw act wordt uitgenodigd voor een online kennismakingsgesprek met de projectleider en een externe adviseur. Die vindt plaats tussen 29 november – 1 december. Hier leren we jouw act (alle bandleden) graag kennen en beantwoorden je vragen over het Hit the North traject. Op 7 december hoor je of je geselecteerd bent voor Hit the North 2022.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 november, 12:00 uur Heb je nu al vragen? Bekijk de meestgestelde vragen in de FAQ.

.

.

Meld je aan!

Schijf je in voor Hit the North 2022 via de volgende link: https://artist.esns.nl/esns_application_hit_the_north/. Er is plek voor twaalf acts uit Groningen, Friesland en Drenthe. Het traject is geschikt voor live-acts vanuit alle genres.