We zijn op zoek naar JOU, muzikant!

06.10.2021 #onderzoek #talentontwikkeling

Ja, het is nooit het populairste stukje participatie dat er is.. een ENQUÊTE. Maar we hebben je/jullie nu eventjes hard nodig. EN het kost je maar enkele minuutjes. EN.. het is ten behoeve van de Friese muziekscene. EN.. je kan er iets mee winnen. Kan wel eventjes toch? Het gaat over het volgende:

Ben je muzikant in Friesland, in een act, solo, singer-song, DJ of producer? We willen alles weten over talentontwikkeling in de Friese popcultuur en om optimaal nieuw beleid te kunnen maken hebben jouw mening nodig.

De enquête is van Platform Popcultuur Fryslân; een initiatief van Popfabryk Friesland Pop, 3voor12, Academie voor Popcultuur, D’Drive, Iduna, Neushoorn, Asteriks en Bolwerk.

Met de QR hiernaast ga je rechtstreeks naar de enquête, invullen is zo gepiept en onder de invullers verloten we 3 x 2 vrijkaarten voor Eurosonic ‘22. Oh, en de resultaten worden gepresenteerd in januari! Super bedankt alvast!