Week van het Nederlands Poptalent

09.11.2021

Doordat evenementen van Muzikantendag en Popronde verplaatst moesten worden vallen deze nu samen in dezelfde week als No Man’s Land. Popronde, Muzikantendag en No Man’s Land hebben de krachten gebundeld en zetten daarom samen met alle popkoepels en mediapartners, poptalent extra in de spotlight door gezamenlijk 22 t/m 28 november uit te roepen tot de Week van het Nederlands Poptalent. 

(Niet te verwarren uiteraard met de Week van de Friese Popcultuur; daarover binnenkort meer..) 

 

No Man’s Land

22, 23 & 24 november

No Man’s Land is een Utrechtse muziekconferentie en zal dit jaar volledig digitaal plaatsvinden. Op het nieuwe muziekplatform EnterNoMansLand.nl worden meer dan 40 crash courses, panelgesprekken, inspiratiesessies en showcases (live) uitgezonden via vijf kanalen. Drie dagen lang biedt het programma interactie met 130 artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers via live Q&A’s, een-op-eensessies en de chat. Bij zijn? Check deze link!

 

Popronde

Op 25, 26 en 27 november vinden alweer de laatste Poprondes van 2021 plaats in Delft en Amersfoort. Op verschillende toffe locaties vinden optredens plaats van acts uit de selectie. Op zaterdagavond 27 november sluit de Popronde 2021 traditiegetrouw af in Amsterdam, met Het Eindfeest in de Melkweg. De acts die dit jaar tijdens Popronde in het oog sprongen staan nog een keer op de buhne. Voor 10 euro koop je een ticket en zie je hele avond de tofste en meest talentvolle acts van de toekomst. Check de link!

 

Muzikantendag

Zaterdag 27 november vindt vooraf aan het Popronde-eindfeest, de Muzikantendag van GRAP plaats in de Melkweg. De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Met vertegenwoordigers uit de hele industrie zitten meer dan 80 professionals voor je klaar. De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP.

TIP! Als Friesland Pop mogen we je hier op de gastenlijst zetten, dus voor een gratis leerzame dag: mail ons op info(a)frieslandpop.nl, o.v.v. ‘Gastenlijst Muzikantendag’. Doe dat wel even voor 13 november!