Genomineerd voor de beste (Friese) Popfoto 2021

04.01.2022

Wij stellen we alle genomineerden van de Friese Popawards nog even aan voor aan jullie voor. Als eerste de genomineerden voor de beste (Friese) Popfoto van het afgelopen jaar. Hoewel 2021 niet overliep van optredens en festivals keregn we toch best veel mooie foto’s toegestuurd van fotografen en artiesten. Uit dit aanbod kozen wij, samen met onze vakjury 3 prachtige foto’s die in aanmerking komen voor de Award! In willekeurige volgorde zijn dat: Denise Janssens voor haar foto van S10 in Paradiso Amsterdam, voor de foto van LAKSHMI in Neushoorn en als laatste Erwin Jonkman voor zijn foto, die geschoten is tijden Hardcore Friday, ook in Neushoorn! Komende vrijdag maken we de winnaar bekend, tijdens een speciale uitzending van Neushoorn TV. Mocht jouw foto er niet bij zitten, probeer het dan volgend jaar gewoon weer!

LAKSHMI (Neushoorn), Arjen Nouta

HARDCORE FRIDAY (Neushoorn), Erwin Jonkman

S10 (Paradiso, Amsterdam), Denise Janssens