Meer muziek in de gemeente Waadhoeke? Denk mee!

10.01.2022 #enquête #jong talent

In drie aangewezen regio’s in Friesland wordt op initiatief van Keunstwurk in het project NEO gekeken of er meer aanbod & meer muzikale activiteiten kunnen ontstaan voor jongeren. Muziek in de breedste zin; en dus hoor de popcultuur daar zeker bij. Vandaar dat Friesland Pop -met verschillende andere partijen- aanhaakt.

We willen graag weten: waar heb je behoefte aan? Jam-sessies of een DJ-cursus; of wil je de deuren verder open zetten naar verenigingen of podia om deel te nemen of op te treden?

Val je in de doelgroep: woonachtig in gemeente Waadhoeke, leeftijd ca. 12-25 jaar? Laat je mening dan horen. Werk je misschien met deze doelgroep of ken je wel wat jongeren? Stuur deze link dan door naar iedereen die wel in dit profiel past. Onder de deelnemers wordt een leuke waardebon van 50 euro verloot!

De enquête vind je hier!