De Producer Clinics zijn terug!

09.02.2022 #clinics #producer #workshop

Ben jij producer, muzikant, audio-enthousiasteling en wil je meer te weten komen over muziekproductie en alles wat daarbij komt kijken? Je skills verbreden, netwerken, en nieuwe inspiratie opdoen? Dan ben je hier aan het juiste loket.

Tijdens de kick-off dag op 19 maart zullen verschillende sprekers te zien zijn (namen TBA), die vertellen over hun werkwijze, hoogtepunten uit hun carrière, tips & tricks etc. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om je demo’s te droppen, en daar professionele feedback op te ontvangen.

Na de kick-off volgt er een avondcursus, die gegeven wordt door Phil Mills en Mark Wagenaar. Hierin zal dieper worden ingegaan op het productie-vak.

De kick-off dag is gratis, de avondcursus kost je slechts 25 euro voor 5 avonden!

Aanmelden kan via dit formulier!