All Together Now is op zoekt naar bandjes en muziekgezelschappen

31.05.2022 #all together now #cityproms #friesland #leeuwarden #oproep

De organisatie van All Together Now is op zoek naar bandjes en muziekgezelschappen die mee willen doen aan dit community project. Met All Together Now wil de organisatie het grootste orkest van Noord-Nederland op de been brengen. Hierin speelt iedereen samen op het Wilhelminaplein: orkesten, koren, musici en zangers en alles kan en mag: spoken word, rap, zang, maar je mag het ook schreeuwen of grunten.

All Together Now is geschreven door Martin Fondse, de Componist des Vaderlands, en is de start van zijn 12 Provinciën project dat de komende twee jaar wordt uitgerold. All Together Now start in Leeuwarden, op zondag 26 juni, tijdens CityProms is het Muziekfestival met een Klassiek Hart.

Muzikanten uit Friesland, Groningen en Drenthe die mee willen doen met het grootste en het leukste en orkest van Nederland kunnen zich aanmelden via het formulier op de site van All Together Now. Hier vind je ook de tijden en de locaties waar de repetities plaats vinden.

All Together Now vindt plaats op Meer info en het inschrijfformulier: https://cityproms.nl/portfolio/all-together-now/