Nieuw radiostation Fryslân: IepenUP Community Radio

26.05.2022

Fryslân (en de rest van de wereld) is een nieuw radiostation rijker: IepenUP Community Radio is een radiozender van en voor iedereen. Wil je radiomaken over welk onderwerp dan maar ook, of wil jij je favoriete muziek laten horen aan Fryslân en de wereld, dan staat er een dj-set (technics en cdj’s) voor je klaar in de studio Neushoorn. Het leuke is, alles kan!

Maar… IepenUP Community Radio is ook op zoek náár muziek, muziek om uit te zenden. Immers, wat is radio zonder muziek? IepenUP Community Radio wil er ook zijn voor de Friese artiesten! Wil jij dat jouw muziek op IepenUP Community Radio te beluisteren zal zijn, dan kan dat! Hoe?

  • Stuur je eigen muziek als mp3 bestand via WeTransfer naar jaccodeboer@gmail.com
  • Graag elk album in een afzondelijk mapje
  • Zorg ervoor dat je mp3-tags goed zijn ingevuld: artiest, titel track, album (als dat er toe doet) zonder deze tags wordt de muziek niet geplaatst!
  • IepenUP Community Radio is aangemeld bij BumaStemra.

Alle muziek en muziekstijlen zijn welkom, dus doe mee! IepenUP Community Radio is een initiatief van Iepen Up en Arcadia/LF2028 en Neushoorn.