Komende zaterdag: de finale van Bring It On 2022 in Neushoorn Leeuwarden

24.08.2022

Op zaterdag 27 augustus organiseert Friesland Pop in samenwerking met Neushoorn dé hiphop contest van Friesland. BRING IT ON biedt Friese hiphop talenten de mogelijkheid om zichzelf als artiest te laten zien aan de Friese hiphop liefhebbers, programmeurs en boekers. Een vakkundige jury bestaande uit professionals binnen de hiphopscene kiest de winnaar, voor wie er mooie prijzen klaar liggen. Bovendien stroomt de winnaar door naar de finale van de Kleine Prijs van Fryslan 2022.
Het deelnemersveld bestaat uit:
• Bigbeefsauce
• Yung Jaminx
• Given SKI
• Davide
• RayyBeezy
• Jerra Martin
De act die vervolgens de finale van de Kleine Prijs van Fryslân 2022 wint komt in aanmerking voor selectie voor het Hit The North traject 2022-2023, waarbij inbegrepen is optredens op Eurosonic/Noorderzon en Bevrijdingsfestival 2023. Daarnaast zijn er er nog prijzen te winnen ter ontwikkeling van de artiesten en acts.
Eerdere winnaars van Bring It On waren Orange Effect (2021), Krissie (2019) en Ski en Simba (2018). De deuren gaan om 20:00 uur, aanvang 20:30 uur en de toegang is GRATIS!

Orange Effect (l) en Louis Pedro (r), de winnaars en runner-up van vorig jaar