Ook dit jaar opent ST≥RT Festival in Neushoorn weer het Friese podium seizoen

11.08.2022

Ook dit jaar vindt er weer er weer een editie van het ST≥RT Festival plaats, het jaarlijks terugkerende festival waarmee we het Friese podiumseizoen openen. Dit doen we samen met Neushoorn, Popfabryk en Platform Popcultuur Fryslan. Ga (gratis) op ontdekkingstreis door Neushoorn en laat je verrassen door een extravagantie van nieuwe muziek.

Tijdens ST≥RT staat Neushoorn vol met talentvolle bands en artiesten die niet kunnen wachten om te laten zien wat ze in huis hebben. Zo is er het Collectief Wurdspøken zij brengen in hun hiphopshow een back to back rollercoaster aan karakters en eigentijdse stijlen. De neo-psychedelische band SSTO neemt je mee in hun dromerige maar ook dansbare geluid en de ‘body music’ van The Resurrection versmelt live zang en instrumentatie met de fysieke elektronische drive van techno. Maar er zijn ook optredens van Diamonds & Honey, MaryScoovy (v/h Atmoran) en de winnaar van de Friese hiphop contest Bring It On zal optreden tijdens ST≥RT. En als klap op de vuurpijl sluiten we het festival dansend af, met een dampende DJ set gepresenteerd door de mensen van DEEPTRAX Records. Geniet en maak kennis met muziekstijlen die na deze avond zeker in je Spotify-lijstje komen te staan!

ST≥RT Festival vindt plaats op zaterdag 3 september in Neushoorn. Meer info vind je hier.