Fenix Festival laat Fries talent schitteren

21.02.2023

Op vrijdag 7 april zie je Fries talent schitteren tijdens Fenix Festival!
Met onder andere 80’s Nederpop van Faske, Brighton based indierock van CIEL en dreunende beats van Carmen Lisa.

Fenix festival is een showcase festival voor de Friese popmuziek. Met een breed, genre-overschrijdend programma dat zowel muzikanten, professionals als geïnteresseerde bezoekers een totaalbeeld geeft van de stand van zaken in de Friese popmuziek. Op Fenix Festival zie en hoor je acts uit alle hoeken van de provincie en uit alle lagen van de muziek. Van pop-rock tot metal en van hiphop tot techno. 

Haal nu je ticket voor Fenix Festival voor maar 3 euro. Hiermee kun je zowel het avond- als het nachtprogramma bezoeken. Houdt onze socials in de gaten voor de volledige line-up.

 

Haal je tickets hier

 

Fenix Festival is een initiatief van Friesland Pop in samenwerking met Neushoorn. Het festival is onderdeel van de Friese Lente en wordt mede mogelijk gemaakt door Sena Performance Fonds, de gemeente Leeuwarden en Platform Popcultuur Friesland.