Friese Lente hiphop debat keert terug

17.03.2023

In navolging van het succesvolle eerste Hiphop Debat in 2022 vindt ook dit jaar een debat plaats op donderdag 6 april in Neushoorn. In dit hiphop segment van de Friese Lente delen hiphop makers, liefhebbers, programmeurs en overige betrokkenen hun ideeën met betrekking tot de hiphopcultuur in Friesland. Aan de hand van stellingen gaan zij het gesprek met elkaar aan. 

Het doel van dit debat is om te reflecteren op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en te bespreken waar de behoeftes, kansen en mogelijkheden liggen voor de komende jaren. Daarnaast biedt het debat ook een podium aan nieuw talent en bijzondere producties, met dit keer performances van o.a. Young Jamin en KUÒ.

Wanneer: Donderdag 6 april 2023 
Waar: Neushoorn Leeuwarden
Meld je hier aan voor het hiphop debat.

Programma:
18:00 – 18:45 Aanvang met een hapje eten

19:00 – 21:30 Programma
21:30 – 23:00 Borrel

Naar aanleiding van het allereerste debat en alle input die er afgelopen jaar verzameld is, hebben de Popfabryk, Friesland Pop en Neushoorn gewerkt aan een gezamenlijk plan voor een zogeheten Impulsbudget. Dit budget is toegekend door de Gemeente Leeuwarden, waardoor ruimte is ontstaan voor deskundigheidsbevordering en professionalisering van de Leeuwarder hiphopscene.

Het hiphop debat is onderdeel van de Friese Lente en is een samenwerking van de Popfabryk, Neushoorn en Friesland Pop. Het initiatief is mogelijk gemaakt door de Gemeente Leeuwarden. 

Jurjoes Media