Finalisten categorie hiphop bekend

25.05.2023

Lil Pier
Foto: Lil Pier

De laatste voorrondes van de Kleine Prijs van Fryslân zitten erop! Het afgelopen weekend vonden de performances in de categorie hiphop plaats in Alternatief Café Mukkes in Leeuwarden. Uit de voorrondes zijn vier winnaars gekozen! We stellen ze graag aan je voor:

Een van de finalisten in de categorie hiphop is Davide. Volgens de jury viel hij op door zijn persoonlijke, melodieuze en sterke teksten met beats en rhymes die goed op elkaar waren afgestemd. Ook de talentvolle Kid Anarkist is door naar de finale. Met een originele act en een dope flow zag de jury veel potentieel. Finalist Lil Pier bracht een energieke show en zocht veel interactie met het publiek. De jury was enthousiast over zijn eigen geluid en vond het tof dat het Fries was. Last but not least is TrippleG ook door naar de finale. De jury sprak van een energieke show met een goede sound. Zo goed dat hij de potentie heeft om grote podia te rocken. TrippleG wist zijn publiek er van het begin tot het eind bij te houden. Klasse!

Wil je deze finalisten graag live zien? Kom dan naar de finale hiphop van de Kleine Prijs van Fryslân in de categorie. Deze vindt vrijdag 7 juli plaats vanaf 20:00 in Neushoorn, Leeuwarden. De toegang is gratis.