Evelyn Andoh neemt afscheid van Friesland Pop

01.08.2023

Onze collega Evelyn neemt afscheid van Friesland Pop: “Na 3,5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt aan mooie projecten zoals de Friese Pop Awards en de Kleine Prijs van Fryslân, neem ik afscheid als projectleider bij Friesland Pop. Ik kijk met dankbaarheid en trots terug op het werk waarmee we getalenteerde, Friese muzikanten een duwtje in de rug hebben kunnen geven.”

“De komende tijd zal ik mij, naast mijn werkzaamheden als freelancer, richten op verbindingen met andere creatieve geesten. Maar ook projecten die mij artistiek gezien inspireren en uitdagen. Ik wil mijn collega’s van Friesland Pop en alle andere betrokkenen ontzettend bedanken voor de bijzondere en leerzame tijd.”

Bedankt voor het mooie werk dat je de afgelopen jaren hebt verzet en veel geluk in de toekomst Evelyn! ❤