Doe mee aan het ZZP-kerstpakketfeest

11.12.2023

Druilerige dagen, guur weer, startende winterdepressie? Alles wordt even vergeten wanneer je in december dat kerstpakket opent. Althans, voor de meeste werkenden. Als zzp’er werk je hard, maar krijg je niet altijd diezelfde beloning aan het eind van het jaar. En december zonder kerstpakket is toch een beetje als kerst zonder sneeuw: veelvoorkomend, maar niet bepaald leuk. 

Daarom gaan we voor iedereen pret met een kerstpakket. Op het kerstfeest-der-feesten in Leeuwarden of door middel van de grote kerstpakketuitwisseling. Dit organiseren we in samenwerking met Mooiedingenmakers, New Noardic Wave en Writer’s Block. Zo gaan we samen solo het nieuwe jaar in! 

🎄Je toegangsticket voor dit welverdiende kerstfeest is een kerstpakket voor een ander.

🎄Meld je aan voor het feest via deze link

🎄Geen feest, maar wel uitpakken? Doe mee aan de kerstpakketuitwisseling en word gematcht met een andere zzp’er in jouw regio! Alle informatie over de uitwisseling is te vinden op de website.