Meer met muziek doen? Doe dan mee aan Popsport Friesland

31.01.2024

Is muziek maken jouw passie en wil je hier meer mee doen? Ben jij tussen de 14 en 21 jaar? Doe dan mee aan Popsport Friesland 2024! Lees hieronder wat het traject precies inhoudt en hoe de aanmelding werkt of kijk op de website van Popsport landelijk

Popsport Friesland start met een gezamenlijke kick-off. Tijdens deze kick-off ontmoet je alle andere muziekliefhebbers, volg je verschillende workshops en kijken we naar wat jij wilt leren. Tijdens het traject krijg je een-op-een coaching van professionele muzikanten, producers, managers, boekers en andere professionals uit het Nederlandse popveld. Zo zorgen we ervoor dat jij het meeste uit je muziekact kunt halen. Naast de workshops kun je ook aan de slag in een opnamestudio en krijg je meerdere toffe optredens!

Meedoen aan Popsport Friesland? Vul dan het aanmeldformulier in