Schrijf je nu voor de Kleine Prijs van Fryslân

13.01.2024

Ben jij een startende muzikant uit Friesland? Ben je klaar om de Friese podia te veroveren? Schrijf je dan in voor de Kleine Prijs van Fryslân! Je kunt meedoen in de categorieën hiphop, singer-songwriter en bands. Winnaars van voorgaande edities zijn onder andere Lil Pier, Nina Los, Dan and the Middle Men, SSTO, Moonloops en Cloudsurfers. Wil jij een volgende stap zetten met je muziekact?

De inschrijvingen voor de Kleine Prijs van Fryslân 2024 zijn gesloten.

Hoe werkt de talentenwedstrijd?
Bij deelname aan de Kleine Prijs van Fryslân neem je het op tegen andere acts in jouw categorie. Tijdens de voorrondes krijg je feedback van een lokale vakjury. Zij bepalen wie er doorgaan naar de volgende ronde. De finalisten van de Kleine Prijs krijgen coaching van professionals en diverse masterclasses aangeboden.

 

Wat zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen?

  • Je schrijft je eigen nummers
  • Minimaal 50% van je band is woonachtig of afkomstig uit Friesland
  • Je hebt geen platencontract
  • Je hebt de Kleine Prijs van Fryslân nog niet eerder gewonnen met deze act

 

Wat zit er voor jou in?
Deelnemers van de talentenwedstrijd krijgen coaching, masterclasses en optredens in Friesland aangeboden. Daarnaast reiken we een prijs van € 1000,- voor de winnaars van elke categorie. Dit budget is bedoeld om verder te werken aan je act en muziekcarrière. Na afloop van het project krijgen alle winnaars een interview met 3voor12/Friesland, maar ook gerichte coaching vanuit Friesland Pop, optredens op festivals en promotie op onze social media kanalen. 

Artwork door Jelle van Gosliga