Voorronde Kleine Prijs singer-songwriter op 15 maart in Joure

16.02.2024

Op vrijdag 15 maart vindt de eerste voorronde singer-songwriter van de Kleine Prijs van Fryslân plaats! De gloednieuwe acts treden deze keer op in de oefenstudio van 8501Indie (Edisonweg 7) in Joure. De avond is gratis toegankelijk en we starten om 20:30 uur. Kom langs en ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friese bodem:

GraafLandgraaf
GraafLandgraaf maakt zoete klanken met een vleug punk en rap. De artiest vraagt aandacht voor sociaal wrange thema’s zoals mentale gezondheid, uitbuiting, geweld en andere leuke zaken. Met zowel Nederlandse als Engelstalige nummers deelt GraafLandgraaf hoe hij de wereld ziet: met een cynische oprechtheid en een duistere dosis humor.

Myrte van Stralen
Myrte groeit op in een muzikaal gezin en begint al jong met het maken van muziek. Ze schrijft teksten die recht uit het hart komen, over thema’s die voorbij komen in haar leven. De singer-songwriter begeleid zichzelf op piano en wil mensen raken met haar nummers. 

Asilah
Asilah maakt Nederlandstalige popliedjes met een poëtische inslag. Door middel van verfijnde metaforen worden luisteraars meegezogen in uit het leven gegrepen situaties. Wederkerend thema in deze liedjes is een nostalgisch verlangen naar iets dat ooit was of nog moet komen. De teksten in combinatie met catchy gitaarmelodieën vormen samen laagdrempelige popsongs, die zowel liefhebbers van diepgang als Top 40 luisteraars aanspreken.

Foto door Titus van ’t Veer