Voorronde Kleine Prijs singer-songwriter op 16 maart in Sint-Annaparochie

22.02.2024

Op zaterdag 16 maart vindt de tweede voorronde singer-songwriter van de Kleine Prijs van Fryslân plaats! De gloednieuwe acts treden deze keer op in Pizzeria Modena in Sint-Annaparochie. De avond is gratis toegankelijk en start om 20:30 uur. Kom langs en ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friese bodem:

Grymtosk
‘Fryske countryblues oer it tsjuster en it ljocht, It fieren fan it libben en it bieten fan it stof’, zo omschrijft Grymtosk zijn muziek. Van jongs af aan heeft de muzikant al een voorliefde voor country, blues en folkmuziek. Hij schrijft in het Fries omdat dit zijn moedertaal is en dit voor hem het meest authentiek voelt. 

Seaking
Het duo Seaking bestaat uit de vriendinnen Mare en Rian en is ontstaan vanuit de band My Little Ghost. Met deze act namen ze deel aan verschillende talentenjachten, waaronder Sjong. Hier werd de band tweede met een vertolking van de Friese versie van het nummer ‘Laat me niet alleen’ van Jacques Brel. Seaking combineert meerstemmige zang met de saxofoon en gitaar. 

Esmee Noelle
Esmee is 20 jaar en studeert aan de Academie voor Popcultuur en maakt muziek met haar ukelele. Sinds een jaar schrijft ze eigen nummers en nu is ze klaar om het podium te veroveren. 

Klik hier om naar het Facebook-event te gaan. 

Grymtosk