Voorronde bands op 13 april in Café Donkerbroek

19.03.2024

Op zaterdag 13 april vindt de tweede voorronde bands van de Kleine Prijs van Fryslân plaats in Donkerbroek. Vanaf 19:30 uur ontdek je de nieuwste bands in Café Donkerbroek. Het evenement is gratis toegankelijk. Kom langs en ontdek de nieuwste artiesten van Friese bodem. Deze acts zie je tijdens de voorronde in Donkerbroek:

Bosbrand
Verwacht een stoomwals aan sound. Bosbrand manipuleert geluid naar oorverscheurende tonen met een hint dromerige ambient en een dikke laag herriepunk. Bosbrand zoekt de absolute rand van de muziek op tot de versterkers in de fik staan!

Deafened to Death
Deafened to Death is een gloednieuwe hardcore band uit Leeuwarden. De groep maakt een mix van hardcore, punk en metal. Dit jaar brengen ze hun eerste plaat uit.Maak je klaar voor een toegankelijke en tegelijkertijd agressieve ervaring!

PULSE
Met een unieke sound en eigen liedjes maakt PULSE een verfrissende mix van muziek. De band is geïnspireerd door diverse muziekstijlen van hun vaders en doordrenkt met de levenservaring van jonge mensen in al zijn nuances. Verwacht een combinatie van de tijdloze rock ’n roll van de Rolling Stones, de rauwe grunge van Nirvana en de energie van Herman Brood en His Wild Romance. Laat de muziek pulseren door je aderen.

Deep Sleep Cinema
Deep Sleep Cinema brengt zowel prachtige melodieën als ruige riffs. De combinatie van indie en art-rock geeft de band een unieke sound. In 2023 behaalde Deep Sleep Cinema de tweede plek in de finale van de Kunstbende. De band is de nieuwste belofte van Dokkum, en bestaat uit Silas Kuipers (drum), Ate-Jelmer Annema (gitaar), Joyce Grupstra (bas) en Janelle Kuipers (toetsen). Op dit moment werken ze hard aan een eerste EP die in 2024 wordt uitgebracht.

Deafeaned to Death