Voorronde bands op 19 april bij Rock Café Sneek

21.03.2024

Op vrijdag 19 april vindt de laatste voorronde bands van de Kleine Prijs van Fryslân plaats in Sneek. Vanaf 19:30 uur ontdek je de nieuwste bands in Rock Café Sneek. Het evenement is gratis toegankelijk. Kom langs en ontdek de nieuwste artiesten van Friese bodem. Deze acts zie je tijdens de voorronde in Sneek:

Floor Bruystens
Floor Bruystens is een eigenzinnige artiest Met haar muziek probeert ze haar gedachten een plekje in het universum te geven. Samen met haar band mixt ze een dromerige, grootste bassound met experimentele drums. Met een mengelmoes van verschillende genres, dringt de muziek bij je binnen als een sleutel voor een gesloten deur. Voor liefhebbers van Laura Marling en Hayley Hendrickx. Laat je meeslepen door een originele sound die meereist op poëtische teksten.

Melissa Pander
Samen met haar band speelde Melissa in 2023 haar examenconcert, met voornamelijk eigen werk in het repertoire. Na haar afstuderen zagen zowel Melissa als haar bandleden potentie in de geschreven liedjes. De inspiratie van de teksten is gebaseerd op waargebeurde belevenissen. Inmiddels heeft de artiest haar eerste Nederlandse en haar eerste Friese single uitgebracht. Ze kan niet wachten om Friesland te veroveren met haar unieke stem en pakkende liedjes!

Aurelia Rose
Aurelia Rose, een diepgaande artiest, deelt haar diepste emoties en persoonlijke groei door middel van muziek. Haar muziek weerspiegelt de universele menselijke ervaring. Geboren en opgegroeid in Leeuwarden, besloot ze na haar verlies van een dierbare haar passie voor muziek te achtervolgen. Aurelia’s stem en teksten bieden een ontroerende reis door liefde, verlies en transformatie.Ze wil anderen inspireren en verbinden. Haar muzikale reis is een krachtige herinnering dat we allemaal deel uitmaken van dezelfde menselijke reis, en muziek is de universele taal die ons verbindt.

Sono
Sono is een jonge 5 koppige rockband uit Friesland. Verwacht leuke, kwalitatieve pop- en rocknummers, afgewisseld met publieke interacties. Sono vind het vooral erg leuk om samen muziek te maken en een vette show neer te zetten!