Voorronde hiphop Kleine Prijs op 28 maart bij Toon

06.03.2024

Op donderdag 28 maart vindt de eerste voorronde hiphop van de Kleine Prijs van Fryslân plaats in Leeuwarden. Vanaf 20:00 ontdek je de nieuwste hiphop acts in Toon (Ruiterskwartier 6). Het evenement is gratis toegankelijk. Kom langs en ontdek de nieuwste artiesten van Friese bodem. Deze acts zie je tijdens de voorronde in Toon:

Demondust
Demondust creëert zijn pijnlijke meningen en ongemakkelijke gedachten in oorverdovende ondraaglijke nummers. Deze op ruis geïnspireerde trapbeats, doordrenkt met vervorming en geschreeuw, laten je dansen omdat er geen morgen meer is. Geïnspireerd door depressie, lijden en de verloren hoop van de menselijke conditionering rapt Demondust over onderwerpen als haat, zelfbeschadiging, verdriet en dood. Zijn muziek is niet voor bangeriken. Voor liefhebbers van Ghostemane, Scarlxrd, PRXJEK.

HEXA
HEXA begint met schrijven wanneer hij in de duisternis gevangen zit. Muziek heeft hem daar grotendeels doorheen geholpen. Nu gebruikt hij rap als uitlaatklep, waarmee hij zijn gedachten op een rijtje kan zetten. Met existentiële en filosofische teksten, vermengd met waanideeën op de grens van rationeel en irrationeel.

TrippleG
TrippleG is een duizendpoot als het gaat om het hiphopgenre. Zijn muziek varieert van harde 808’s en simpele beats, tot sprekende composities.

SOUF
Klik hier voor de muziek van SOUF.

 

Ga naar het Facebook-event