Voorronde hiphop Kleine Prijs op 30 maart bij BOEL

13.03.2024

Op zaterdag 30 maart vindt de tweede voorronde hiphop van de Kleine Prijs van Fryslân plaats in Leeuwarden. Vanaf 20:00 ontdek je de nieuwste hiphop acts bij BOEL. Het evenement is gratis toegankelijk. Kom langs en ontdek de nieuwste artiesten van Friese bodem. Deze hiphop acts zie je tijdens de voorronde in BOEL:

tays
Als hiphopkunstenaar met een voorliefde voor introspectieve teksten en vleugjes jazz, brengt tays een unieke smaak naar het Nederlandse muzieklandschap. Zijn muziek, variërend van bedachtzaam tot rauw en old-school, is te horen op zijn debuut-EP ‘kwestie van tays’. Als opkomend talent in Nederland kijkt tays uit naar nieuwe kansen om zijn unieke geluid live te delen. Zijn muziek weerspiegelt niet alleen zijn eigen evolutie, maar ook de veelzijdigheid van zijn thuisplaatsen.

Bigbeefsauce
Bigbeefsauce, aka Stefan de Vries, is een opkomende kracht in de Nederlandse rapscene. Hij maakt een unieke mix van melodieuze hiphop en keiharde trapbangers. Met een variatie aan muziek raakt de artiest gevoelige snaren, maar kan hij de club ook laten schudden!

Kid Anarkist
Kid Anarkist is rapper in de hiphopscene, plastic psyche en breakwoord. Verwacht introspectieve rijms en existentiële beats, resulterend in alom poëtische vraagstukken. Hiphop om je eigenwaarde aan te spreken.

Luca Davide
Luca Davide is 21 jaar en komt uit Stiens. Hij maakt inmiddels al vier jaar muziek waarin hij rap combineert met zang.

 

Klik hier voor het Facebook-event.