Kom naar de hiphop mini-conferentie op 23 mei

19.05.2024

Laat je op donderdag 23 mei inspireren tijdens deze hiphop mini-con met het thema Ladies First. Het event is geïnspireerd op de gelijknamige documentaire op Netflix, over vrouwen in de hiphopscene. Verwacht een filmvertoning van de docu, een foto expo, live performances en bijzondere gesprekken. Met deze mini-con brengen we een ode aan vrouwen in de hiphop! Iedereen is welkom en het evenement is gratis toegankelijk. 

Tijdens het panel gaan we in gesprek met Conchitta Bottse (ADE Beats), Tessaly Felida (MOJO) en Milka Martins (Goddess of the Mic). Samen praten we over de impact van vrouwen als pioniers binnen de hiphopcultuur. Bezoek de intrigerende expo van Ilse Iona Meinsma en optredens van Arie, Nomi $hanya en Reanny. We sluiten het evenement af met een afterparty met 9H99D Sound System.

De verschillende onderdelen van de mini-con vinden plaats bij Toon en Neushoorn in Leeuwarden. Hieronder zie je het volledige programma:

Programma bij Toon
16:00: inloop met expo Ilse Iona Meinsma & dj-set 9H99D Sound System

17:00: filmvertoning docu Ladies First

19.45: paneltalk met Conchitta Bottse (ADE Beats), Tessaly Felida (MOJO) & Milka Martins (Goddess Of The Mic), showcase Nomi $hanya

Bij het panel en de filmvertoning is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je daarom voor deze onderdelen op via dit formulier.

Programma Risin’ Up in Neushoorn
21:30: Risin’ Up ft. Nomi $hanya, Arie & Reanny

23:00: afterparty met 9H99D Sound System