Helden van Hier bij open dag Pingpop op 23 juni

17.06.2024

Bij Helden van Hier treden lokale muziekacts op in hun eigen regio. Op zondag 23 juni vindt het evenement plaats in Pingjum. Studio Pingpop organiseert in samenwerking met Helden van Hier hun jaarlijkse open dag met live optredens van nieuw talent. Ook zijn er allerlei activiteiten te doen waarbij je kunt aansluiten. Het evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats van 13:30 uur tot 16:00 uur.

Tijdens de open dag van Pingpop zie je de nieuwe generatie popmuzikanten van Pingjum en omstreken. Ook staat de deuren van het kleine kerkje ‘Te Plak’ open om nieuwe leerlingen die iets met muziek willen doen te ontvangen. De volgende acts treden op tijdens Helden van Hier Pingjum:

  • Goldfinch
  • Sugarbeatles
  • The Stars
  • The Firekillers
  • The Silverfishes

Helden van Hier wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Súdwest-Fryslân, VSBFonds, Cultuurfonds en de provincie Fryslân. 

The Stars