Helden van Hier Drachten met Folksurprise op 22 juni

14.06.2024

Bij Helden van Hier zie je lokale muziekacts optreden in hun eigen regio. Op zaterdag 22 juni 2024 vindt het evenement plaats in Drachten. Op deze dag is er livemuziek van Folksurprise in Café Marktzicht. Helden van Hier is gratis toegankelijk en iedereen is welkom! Het optreden begint om 20:30 uur. 

Folksurprise
Bij Folksurprise houden ze niet zo van voorspelbaarheid. Verwacht een repertoire uit de Keltische traditie met een variatie aan verschillende nummers en muzikanten. Tijdens dit optreden hoor je onder andere de Ierse harp, fiddle, bodhran, banjo en gitaar. Laat je verrassen door de show van Folksurprise in Café Marktzicht!

Helden van Hier Drachten wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Fryslân, gemeente Smallingerland, VSB Fonds en Cultuurfonds. 

Folksurprise