Helden van Hier op zaterdag 8 juni bij Ut Sneek

03.06.2024

Bij Helden van Hier treden lokale muziekacts op in eigen regio. Op zaterdag 8 juni vindt er een uitgebreide editie plaats in Sneek. Bij Ut Sneek Festival zie je live-optredens van wel 11 verschillende acts uit de regio! Het evenement is gratis toegankelijk en Helden van Hier vindt vanaf 13:00 uur plaats in de Kleine Kerkstraat in Sneek. Dit is het programma:

13:10 Spot On Sax
13:25 SaxKids
13:45 B.S.U.R.
14:25 SaxKids
14:35 Atrium Jazz Project 2024
14:55 Spot On Sax
15:20 Astrid & Anneke
15:35 Piter
16:05 Snappet
16:45 Screda
17:25 MyMen!

B.S.U.R.
B.S.U.R. is een nieuwe band met zes enthousiaste muzikanten. De band speelt zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers met onder andere CCR, Amy Winehouse, Cheryl Crow en Hannah Mea in het repertoire.

SaxKids
SaxKids bestaat uit saxofoon leerlingen van kunstencentrum Atrium. Met de steun van docent Kees en hun passie voor muziek zijn de SaxKids klaar om hun talenten te laten zien aan de wereld!

Atrium Jazz Project 2024
Speciaal voor Waddensea Jazz Festival 2024 is deze projectband van jonge muzikanten samengesteld. Zij volgen lessen bij kunstencentrum Atrium en muziekschool Seewyn. Dit optreden is dan ook een presentatie van kunstencentrum Atrium. Het repertoire bestaat uit een mix van jazz en hedendaagse groovy tunes.

Piter
Piter is een 19-jarige singer-songwriter die het publiek emotioneel uitdaagt met zijn muziek. Aan de hand van piano, gitaar en zang stelt hij zich kwetsbaar op en vertelt hij persoonlijke verhalen. In de muziek behandelt hij thema’s als ouder worden, onzekerheid en de zoektocht naar identiteit.

Snappet
Snappet maakt country, blues en rock. De bandleden wonen verspreid door het land, maar hebben roots in Sneek. Daarom zijn ze erg enthousiast om bij Ut Sneek Festival te spelen!

Screda
Screda is een jonge, talentvolle coverband, opgericht in 2023. Het repertoire bestaat uit covers van onder andere AC/DC, Rondé, Coldplay en The Weeknd.

MyMen!
De muzikale mannen van MyMen! maken elke dinsdagavond muziek in kunstencentrum Atrium. Met de energie en passie van een stel twintigers weten Alfred (bas), Dick (drums), Jan Willem (gitaar), Hidde (gitaar) en Wietse (zang) ieders hart te verwarmen. Het repertoire van MyMen! is zeer gevarieerd, van hardrock tot jazz.

Deze editie van Helden van Hier wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Súdwest-Fryslân, provincie Fryslân, VSBfonds en Het Cultuurfonds.

MyMen!