Helden van Hier Slachtemarathon editie

07.06.2024

Bij Helden van Hier treden muziekacts op in hun eigen regio. Op zaterdag 15 juni vindt er een speciale Slachtemarathon editie plaats! Bij Gerbrandy State in Boazum treden zo’n vijf verschillende acts uit de regio op. Het evenement is in de buitenlucht en gratis toegankelijk. Vanaf 11:00 ‘s ochtends op de kruising van Yndyk en Hegedyk bij Boazum kun je genieten van de volgende acts:

Yanna
Yanna is een singer-songwriter die Nederlandstalige indie maakt. Met haar muziek creëert ze een unieke sfeer waarin luisteraars aandachtig kunnen luisteren naar de teksten of lekker op kunnen wegdromen. Haar Nederlandstalige nummers zijn doordrenkt met emoties en verhalen over onderwerpen die haar bezig houden in deze wereld. Ze combineert dromerige zanglijnen met aanstekelijke ritmes op haar elektrische gitaar waar ze met haar eigenaardige teksten een blijvende indruk achterlaat.

Elayne
Kleurt net als het licht alle muziekgenres van de regenboog. Een band met een divers repertoire, van ska tot rock.

Nozems 
Bereid je voor op een show vol hardrock en trip-breaks. De opkomende rocksensatie Nozems neemt het podium over om de nummers van hun nieuwste album te spelen Een gedeelde liefde voor krachtige gitaarriffs, rauwe vocalen en een stampende ritmesectie is wat die ‘Nozems sound’ creëert.

Asbest
Rechtstreeks uut de Stellingwarven kump ze mit bier, sjek en anpotende boererock!: ASBEST, Das best!

Captain Midnight
Captain Midnight maakt avontuurlijke indiesoul. Verhalende, dromerige teksten verweven met de tijdgeest van de jaren ‘60 en ‘70. Verwacht warme, wollige sounds gepaard met een dynamische ritmesectie en speelse hint psychedelica.

Tijdschema: 
11:00 Yanna
12:00 Elayne
12:50 Nozems
14:00 Asbest
15:00 Captain Midnight

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Fryslân, VSBFonds en Het Cultuurfonds. 

Yanna