Ontdek jong muzikaal talent tijdens de Popsport Showcases!

01.07.2024

Popsport is een talentontwikkelingstraject voor jonge producers, muzikanten en bands. De afgelopen tijd volgden deelnemers diverse workshops, masterclasses en persoonlijke coaching. Tijdens deze showcase laten zij hun talent op het podium zien. Verwacht een avond met dromerige, intieme liedjes, post-klassieke ambient, punk, noiserock en meer! Het event is gratis toegankelijk en vindt plaats op vrijdag 12 juli om 20:00. Deze acts treden er tijdens de showcase op:

  • Be My Guest
  • SONO
  • Yusuf Kemal Öztürk
  • Amy Misty
  • Kinderpunk
  • An Qi

Popsport helpt talentvolle muzikanten met songwriting, podiumpresentatie, zangtechniek, het uitbreiden van hun netwerk en artist branding. Popsport Friesland wordt gecoördineerd door Friesland Pop.

Foto door Titus van ’t Veer