Vraag de Pro: online spreekuur met muziekprofessionals op 6 november

Tijdens het online spreekuur heb je een een-op-eengesprek met experts en ervaringsdeskundigen uit de muziekindustrie. Hierbij voorzien ze je van de beste adviezen en tips. Voor het online spreekuur vragen we elke editie drie experts met verschillende achtergronden. Denk aan een manager, een boeker, een marketeer of een producer. Een spreekuur duurt 20 minuten, dus zorg ervoor dat je van tevoren weet wat je wilt bespreken. Per act kun je je inschrijven voor één gesprek met één professional, hiervoor geldt vol = vol. Lees hieronder meer over de professionals. 

Eva Middendorp
Eva Middendorp, oprichter van muziekmarketingbureau Midway Agency, is al zes jaar actief in de muziekindustrie. Wat begon bij een social media stage bij Armin van Buuren/Armada Music groeide uit tot vele samenwerkingen op het gebied van strategie, marketing en content creatie met verschillende record labels en artiesten. Ze is de marketeer achter vele toonaangevende Spotify playlists, maar richt zich daarnaast ook op show en release campagnes. Zo werkte ze dit jaar  bijvoorbeeld aan de Europese tour van Pete Philly & Perquisite en de releases van Jeangu Macrooy.

Froukje Bouma
Froukje Bouma is artiestenmanager en eigenaar van MOTEL, een managementbureau voor alternatieve popartiesten. Momenteel vertegenwoordigt ze S10, Froukje & Wende. Ze leerde het vak bij SPEC, waar ze onder andere met Ronnie Flex en StukTV werkte. Froukje begon haar carrière in Noord-Nederland als festivalproducent.

Jarn van Strijen
Jarn van Strijen is werkzaam bij MOJO Concerts. Hij startte als stagiair bij Lowlands en keerde later terug als booker/promoter in welke rol hij nu werkt met (veelal internationale) artiesten van niveau Merleyn tot Ziggo Dome, overwegend in een alternatieve hoek. Daarnaast is hij betrokken bij programmacommissies van diverse festivals. Het spreekuur met Jarn is vooral geschikt voor acts die hun eigen regio qua live spelen ontstegen zijn, en nu daarbuiten en/of nationaal stappen willen gaan zetten