Talent on Stage

Talentontwikkeling en verlevendiging van de provincie door middel van (meer) live muziek zijn ontzettend belangrijk voor Friesland en Talent on Stage is een van fundamenten.

We ondersteunen jaarlijks vele podia en festivals bij de programmering van Friese livemuziek. Met Talent On Stage richten we ons op acts die al enige podiumervaring hebben opgedaan en voor wie het belangrijk is om de ‘volgende stap’ in hun ontwikkeling te zetten. Hierbij is te denken aan optreden op een festival, optreden in een locatie met meer faciliteiten, een optreden voor een groter publiek etcetera.  Hierdoor worden niet alleen meer optredens van Friese talenten bewerkstelligd, maar ook de promotie en de kwaliteit van de acts bevorderd.

Voor het project Talent on Stage werken we onder andere samen met Bevrijdingsfestival Fryslân, Heechspanning, Fries Straatfestival, InsideOut Festival, Prinsentuinconcerten, Oerol, Slachtemarathon, Mukpop, Simmerdeis, FestiValderAa, Hjoed yn it Park, MadNes, Surhuzum Open Air, Glemmer Beach en Heerenveen Live.

Foto door Afrida Adema